Olga Marschal geeft vrijdag 6 maart 2020 om 15.00 uur weer Yoga Nidra.

Yoga Nidra is een meditatieve techniek, die soms de ‘Slapeloze Slaap’ wordt genoemd of ‘diepe ontspanning’. Het woord Nidra betekent slaap en slaap is één van de basis energiegolven in de Yoga leer beschreven door Patañjali.

Tijdens de sessies worden de zintuigen eerst geactiveerd, maar daarna keren zij allen naar binnen (behalve het gehoor). Je intuïtie centrum, het derde oog staat centraal tijdens de Yoga Nidra. Je verkeert op de grens tussen slapen en waken waarbij het brein volledig wakker blijft. In deze grenstoestand kom je in contact met je onderbewuste en onbewuste of volgens de yoga leer met de niet stoffelijke lichamen.

Sankalpa vormt een essentieel onderdeel van Yoga Nidra. Het is een besluit of een wens, van niet materiële aard. De formulering is een korte positieve zin in tegenwoordige tijd die betrekking heeft op jezelf. Omdat je ego op de achtergrond is, heeft je Sankalpa positief invloed op je verdere leven. Je ervaart je eigen kracht.

Na afloop is er bij kopje thee gelegenheid vragen te stellen of gewoon over de ervaring te praten. 

Wie ben ik ? Ik ben al ruim 30 jaar hatha – yoga docente en heb me verdiept in Yoga Nidra. Persoonlijk vind ik het een boeiende meditatie techniek. Na de sessie ben je volstrekt in evenwicht en ervaar je je eigen kracht. Zeker moeite waard om uit te proberen. 

Aanmelden: olga@yoga-denhaag.com of via tel. 06-15307173

De kosten zijn €10,00 per les.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!