Classic Power Yoga

Krachtig in balans

Classic Power Yoga is opgebouwd uit lichaamsoefeningen, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en meditatie. Alle yogahoudingen hebben een reinigend en zuiverend effect op het lichaam. Ze brengen vitaliteit en gezondheid, wat leidt tot inzicht, mentaal evenwicht en het voorkomt een onrustige geest. Waardoor we leren onze energie te beheersen en doelmatig te gebruiken. De lessen zijn geschikt en toegankelijk voor iedereen, tijdens de lessen wordt je geleerd wat je aan lichamelijke of geestelijke klachten, zoals stress, stijve schouders, nek en rugklachten enz. kunt doen. Door het beoefenen van yoga zal je kracht en flexibiliteit toenemen. Veel cursisten gebruiken haar unieke en gevarieërde yogalessen om in goede conditie te blijven en doen dit met veel plezier.

Classic Power Yoga is een moderne vorm van yoga, die de natuurlijke balans van traditionele yogavormen combineert met de kracht van Power Yoga.  Docente Willeke van Boekel volgde op haar zoektocht naar de wortels van yoga, workshops en trainingen in verschillende landen en liet zich hierbij inspireren door de internationale yogaleraren zoals, Donna Holleman uit Italië en B.K.S. Iyengar uit India.  Uit al haar kennis en ervaringen stelde Willeke een ijzersterk recept van yogaoefeningen samen.

Met juiste aanwijzingen kan een goed uitgevoerde houding, klachten verhelpen. Proef van deze pure vorm van yoga, maak kennis met haar inspirerende benadering.

Ieder jaar volgt zij trainingen en masterclasses, om nieuwe stromingen en technieken, op yoga gebied te volgen en deze toe te passen in haar yogalessen.

Lesrooster

Yoga les maandag : 18.00 – 19.30

Ter kennismaking is het volgen van een gratis proefles mogelijk.
Lesgeld maandag: € 47,50 per maand.

E-mail: lavault@zonnet.nl
Website: www.classicpoweryoga.nl

Aanmelden het gehele jaar mogelijk.

  • Individuele yogalessen op afspraak.
  • Therapiesessies op afspraak.
  • Tel. 070-322 35 33 / 06-47379672

Yoga Den Haag Zeeheldenkwartier (Centrum)

Classic power yoga is een moderne vorm van yoga, die de traditionele yogavormen, zoals Hatha, Vinyasa en Iyengar yoga combineerd met de kracht van power yoga. Deze yoga is geschikt voor iedereen. Proef deze pure vorm van yoga en maak kennis met haar gevarieerde yogalessen.

Reacties van deelnemers:

Na een korte zoektocht en enkele yoga soorten uitgeprobeerd te hebben kwam ik gelukkig terecht bij dè yogalerares Willeke, dit was ongeveer 13 jaar geleden en volg sindsdien wekelijks haar lessen.
Elke les die zij brengt is telkens weer een bijzondere ervaring en geen 1 les is ooit hetzelfde geweest dus is heel gevarieerd. Door haar jarenlange ervaring en doordat ze zichzelf blijft bijscholen, blijven haar lessen steeds inspirerend en vernieuwend.

Willeke ziet aan haar leerlingen waar ze aan toe zijn en tot wat ze in staat zijn. Ze behandelt iedere leerling op de wijze die hij of zij nodig heeft. Tijdens de lessen laat ze je de uitdaging met jezelf aangaan en als je daar geen behoefte aan hebt dan voelt ze dat heel goed aan. De manier waarop ze les geeft is niet prestatiegericht, wel heel relaxed, ontspannend en tegelijk intensief en uitdagend.

Ik zou me serieus geen raad weten als zij ooit zou stoppen met les geven!

– M. Fernandes

Toen ik voor het eerst op Yoga kwam was ik vreselijk stijf. Ik heb wel een goede conditie, maar lenigheid is van een andere orde.

Het was eigenlijk precies wat ik zocht. Geen grote ruimtes met heel veel mensen maar een kleine groep met mensen die al jaren bij Willeke op les zaten. Ik begon en, ook al sla ik wel eens een lesje over, ik voel dat de oefeningen goed zijn voor mij. Willeke is een hele goede docente die iedereen goed in de gaten houd. Ik ben nu al zeker 6 jaar op les en ook al sta ik nog niet op mijn hoofd ik blijf rustig oefenen. Zoals Willeke altijd zegt het gaat om de weg ernaar toe.

Ik zou nergens anders naar toe willen. Dit is precies wat goed is voor mij.

– M. Coenen

Willeke is voor mij al jaren een geweldige yogalerares. Tijdens haar lessen leert zij mij sterker te worden, te ontspannen en mijn eigen grenzen te verkennen.

– B. Verkuijlen-Beijer

Activiteit bij De Ruimte

September 2023

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
  • Classic Power Yoga
5
6
7
8
9
10
11
  • Classic Power Yoga
12
13
14
15
16
17
18
  • Classic Power Yoga
19
20
21
22
23
24
25
  • Classic Power Yoga
26
27
28
29
30

Neem contact op met Willeke

Privacy notice

3 + 12 =

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!