Gratis Meditatiecursussen

Het is nooit te laat om te leren mediteren! Meditatie brengt je in contact met wie je werkelijk bent. Het geeft je de ruimte. Meditatie leert je dat je niet je gedachten bent maar iets veel diepers. Meditatie opent je hart en helpt je om geen speelbal van je gedachten te zijn maar ze gade te slaan en toe te laten of niet.

Alles in je leven kun je verbeteren met meditatie. Alsof je leven een boom is en meditatie deze boom water geeft. Of het nou gaat om je gezondheid, persoonlijke relaties, werk of sportieve prestaties; meditatie zal ze verbeteren. Uiteindelijk brengt meditatie je een gevoel van geluk. Als jij zelf gelukkig bent is dat niet het mooiste cadeau dat je de mensen om je heen kunt geven?

Al meer dan 20 jaar geeft het Sri Chinmoy Meditatiecentrum Den Haag gratis meditatiecursussen in Madal Bal – De Ruimte. Geef je hier op als je uitgenodigd wilt worden voor onze volgende gratis meditatiecursus. We doen dat expres niet per email omdat we graag de persoonlijke contacten tussen mensen levend houden. Als je je contactgegevens achterlaat krijg je van ons een telefoontje of een flyer per post.

Je kunt ook altijd langskomen bij Madal Bal, onze biologische supermarkt op de Denneweg 126b in Den Haag, of bellen met 070-3651863. Daar kunnen we je altijd het laatste nieuws of achtergrond informatie geven.

Wij bieden al onze meditatiecursussen en concerten altijd gratis aan. Onze kleine bijdrage aan een betere wereld…

Kijk voor meer informatie ook op:
www.meditatiedenhaag.com
www.srichinmoy.org

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!