Hatha yoga – In beweging

Hatha yoga is een fysieke benadering van yoga die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingsverruiming (pranayama).

Door de concentratie en adem naar punten in het lichaam te verplaatsen, breng je daar bewustzijn en ontspanning.

Het fysieke lichaam staat niet los van de geest, in een houding kunnen we verschillende toestanden binnen ons zelf ervaren zoals gevoelens, gedachten, spanningen, pijnen etc.

Yoga leert ons via de ademhaling in beweging te blijven, zodat spanningen niet vast komen te zitten, maar losgelaten kunnen worden.

Chataine laat zich veelal door de leer van Iyengar yoga en volgt jaarlijks workshops, die haar kennis voor de buik en het bekken gebied doen verder ontwikkelen.

Hatha yoga Chataine

Lesrooster

Elke Woensdag ochtend @ De Ruimte | Madal Bal

Hatha Mysore | 07.30 – 08.30 u | Ontwikkel je eigen yoga practice

Een unieke les, waarbij word aangemoedigd individueel, in eigen tempo, de traditionele Hatha Mysore series te beoefenen. Gedurende deze zelf beoefening, word je op persoonlijk niveau ondersteund, begeleid en wordt de houding daar waar nodig is aangepast.

Hatha Yoga | 08.45 – 09.45 u | Een houding voor lichaam en geest

Een les waarin het lichaam word verkend en verzorgd. Elke houding word begeleid door aandachtige instructies waardoor ademcapaciteit, concentratie, ontspanning, flexibiliteit, kracht, zelfvertrouwen en stabiliteit toenemen.

Neem contact op met Chataine

Privacy notice

15 + 1 =

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!