Olga Marschal geeft 1 Februari 2019 om 15.00 uur weer Yoga Nidra. Deze sessie wordt op verzoek van de deelnemers van november jl. afgesloten met een korte meditatie. Na afloop is er bij kopje thee gelegenheid vragen te stellen of gewoon over de ervaring te praten.

Voor diegenen die nog niet bekend zijn met deze techniek een korte toelichting. Het woord Nidra betekent slaap en slaap is één van de basis energiegolven in Yoga leer beschreven door Patañjali. Yoga Nidra is een krachtige meditatieve techniek die soms Slapeloze Slaap wordt genoemd of diepe ontspanning .

Tijdens de sessie worden eerst de zintuigen geactiveerd en keren daarna behalve het gehoor naar binnen. Je intuïtie centrum, het derde oog staat centraal tijdens de Yoga Nidra. Je verkeert op de grens tussen slapen en waken waarbij het brein volledig wakker blijft. In deze grenstoestand kom je in contact met je onderbewuste en onbewuste of volgens de yoga leer met de niet stoffelijke lichamen.

Tijdens de sessie zeg je je Sankalpa. Het is een besluit of een wens, van niet materiële aard. De formulering is een korte positieve zin in tegenwoordige tijd. Omdat je ego op de achtergrond is, heeft je Sankalpa positief invloed op je verdere leven. Je ervaart je eigen kracht.

Aanmelden: olga@yoga-denhaag.com

06-15307173

De kosten : € 10

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!