Komt een kind bij de voordeur. Belt aan, ander kind doet open. “Wat is je lievelingskleur?” Zegt het kind dat open doet huilend en kermend “Blauhauhauhauw”. En van daaruit ontstaat eenontroerende of grappige, maar altijd verrassende scène.

Dat is improvisatietheater! Met behulp van een paar spelregels maken we al improviserend kleine en eenmalige toneelstukjes. De basis hiervoor is theatersport, maar er zijn veel meer manieren om te improviseren.

Spannend? Ja, en dat is het leuke! Elke scène is voor alle spelers, ook het publiek, steeds weer spannend: je weet immers nooit wat er gaat gebeuren als je improviseert.

De Zeeheld, praktijk voor kindercoaching en improvisatietheater, biedt in de voorjaarsvakantie en daarna een aantal workshops aan. De workshops zijn elke keer anders, dus hartstikke leuk als je met alle zes meedoet!

Saskia Sluiter, gediplomeerd kindercoach en ervaren improvisatiespeler, biedt verschillende activiteiten aan onder de noemer “Improviseren met plezier!” In haar coachpraktijk, maar ook in haar eigen leven, heeft ze ervaren dat het een vrolijke en luchtige manier is om meer te leren durven. Graag deelt ze deze ervaringen in de workshops en cursussen van De Zeeheld.

Informatie:

‘Improviseren met plezier!’ is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die van lachen, spelen en gek doen houden. Kinderen die het leuk vinden om te improviseren met echte en verzonnen situaties uit het leven.

Workshop:

Di 27 februari 15.30 – 17.30

Do 1 maart 15.30 – 17.30

Di 13 maart 15.30 – 17.30

Di 10 april 15.30 – 17.30

Za 14 april 13.00 – 15.00 /15.30 – 17.30

Cursus:

Elke dinsdag van 15 mei t/m 26 juni, 15.30 – 17.30 uur

De cursus bestaat uit 7 lessen, incl. eindpresentatie, en is voor een vaste groep kinderen.

Kosten:

Workshops: €7,50 per kind, gepast betalen aan de zaal

Cursus: €105 per kind, betaling online

Bereikbaar:

Website:  www.de-zeeheld.nl(online in maart)

Facebook: De zeeheld kindercoaching improvisatietheater

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!