Ademhalen is heel gewoon. Iedereen doet het continu, zonder erbij na te denken. Daarom staan we er niet zo bij stil hoe belangrijk ademhaling is. Zonder adem kunnen we niet leven. We realiseren ons maar weinig dat de adem ook het voertuig is van bewustzijn en dat we met onze ademhaling blokkades in denken, voelen en gedrag kunnen oplossen.

In flow met je lichaam door Verbonden Ademen

Verbonden ademen is een diep verrijkende meditatie voor iedereen die lichaam en geest in balans willen brengen. Door verbonden ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in je natuurlijke stroom van levensenergie.

Het is een meditatieve ervaring zonder verbale communicatie die je rechtstreeks bij je eigen heelheid kan brengen. Het verstevigt je verbinding met je basis.  Deze innerlijke reis komt tot stand door je inademing te verbinden aan je uitademing en de pauzes achterwege t laten. Je ademt op muziek.

De meeste mensen hebben een oppervlakkige ademhaling en daardoor minder zuurstof tot hun beschikking. Dit kan vermoeidheid, ziektes en stress veroorzaken. Ook als we iets eng vinden of we schrikken, houden we onze adem in, wat veel vitale energie kost. We voelen niet meer goed en onderdrukken onze emoties. Houd dit aan, dan ontstaan er fysieke blokkades in de vitale energiestroom. Onze ademhaling is dus een goede graadmeter voor fysieke en energetische blokkades in het lichaam.

Met bewust en verbonden ademen ga je voorbij aan de ideeën, aannames en overtuigingen van wie en wat je bent. Omdat je geen verhalen vertelt of de achtergrond van je vraag erbij haalt, is de informatie die je meekrijgt in het verbonden ademen vaak bijzonder en treffend. Mensen die ademwerk doen vertellen over het ervaren van energie, licht, kleur en beelden. In ademflow zijn geeft antwoorden op vragen die spelen, geeft inzicht vanuit intenties die je meeneemt en herstelt het contact met je hart, je buik en bekkengebied.

Op donderdag 20 september, 11 oktober, 1 november en 22 november 2018 geven Erica Rijnsburger en Daphne Smit verbonden ademsessies in De Ruimte in Den Haag. Je bent van harte welkom!

Nieuwsgierig geworden? Klik hier!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!