Wist je dat wij een groot gedeelte van de opbrengst van de winkel gebruiken om gratis meditatiecursussen, concerten en voordrachten over sport&meditatie of voeding te geven? We willen graag iets teruggeven aan de wereld en mensen inspireren en informeren over bewuster leven. Misschien ben je wel eens op een meditatiecursus van ons geweest of op ons grote concert in Theater Diligentia verleden jaar.

Vandaag sprak Pradeep als gastspreker voor 35 promovendi werktuigbouwkunde op de TU Delft. Niet bepaald een doorsnee publiek! Het thema was ‘Hoe kunnen we de kwaliteiten van ons hart en ziel praktisch maken in het dagelijks leven’. De ervaringen van Pradeep tijdens zijn lange hardloopraces en de training dienden als voorbeeld en zorgden natuurlijk voor de nodige verbazing.

De setting was een stereotype; De zaal waarin de lezing gehouden werd rook nog naar het bier van het feestje van de vorige avond en een aantal van de promovendi waren door de enthousiaste collega’s die het organiseerden naar de zaal gelokt met gratis pizza. Maar het duurde niet lang voordat de pizza aan de kant gezet werd en er met grote aandacht geluisterd werd. Pradeep kreeg een daverend applaus aan het einde. Eén van de promovendi merkte na de lezing op dat hij ‘Een aangenaam warm gevoel in zijn hart had’ dat hij nog niet eerder had gevoeld. Hopelijk werkte Pradeep’s verhaal aanstekelijk! Pradeep is nu uitgenodigd om een volledige meditatie cursus te komen geven op de universiteit.

Heeft u een bedrijf, instelling of vriendengroep die het leuk zou vinden een keer een spreker van Madal Bal langs te krijgen? Als u tenminste 15 mensen bij elkaar krijgt komen wij graag langs voor een lezing. Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: sport&meditatie, voeding of een meditatiecursus of meditatieconcert. Altijd kosteloos. Vraag Pradeep om de mogelijkheden.

🙂

Madal Bal,
Met hart en ziel 

Reacties van deelnemers:

Pradeep is a great talker and a person you will instantly like. His inspiring words definitely made me and many fellow PhD students think about the importance of spirituality and inner strength. – PhD student Technische Universiteit Delft

Was a great experience for me. I really enjoy it and he kept my interest along his talk. – PhD student Technische Universiteit Delft

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!