Door Judith Dayala.

In 2019 is Judith Dayala gestart met Ouder-STEUN-Avonden of Middagen bij De Ruimte in Den Haag. Bedoeld voor ouders van kinderen met sociaal-emotionele en leer-en gedragsproblemen. Kampt je kind met bijvoorbeeld angsten, depressie, burn-out, symptomen van adhd, of autisme, dan zorgt dat vaak voor een bijna dagelijkse worsteling, ook voor jou als ouder. 
HERKEN JIJ DIT Neem dan deel aan een Ouder-STEUN-Avond of Middag, voor de broodnodige steun in de rug. 

Door alle aandacht, liefde en energie die jij aan je kind geeft blijft er vaak weinig ruimte over om zelf op te laden, afstand te nemen van de situatie en stil te staan bij wat voor jouzelf nog meer belangrijk is. Maar je bent meer dan een ouder en verdient zelf ook aandacht! En als je goed voor jezelf zorgt kun je de situatie beter aan en kan jij je kind ook beter helpen.

Als jij nu denkt: “Makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat dan?” Dan is een Ouder-STEUN-Avond of Middag een mooie gelegenheid om te horen hoe andere ouders, in een vergelijkbare situatie, daarmee omgaan. Waar lopen zij tegenaan en welke oplossingen hebben zij? Hoe helpen zij hun kind.? Hoe laden zij hun eigen energie weer op en maken ze ruimte voor hun eigen verlangens? 

Tijdens zo’n bijeenkomst sta JIJ CENTRAAL, als OUDER EN MEER! Samen met de andere ouders en Judith ga je in gesprek en doe je mee aan interactieve oefeningen. 

Dit levert je inzicht in wat je als ouder nodig hebt om de situatie aan te kunnen en vooruit te helpen. Je ontdekt manieren om meer ruimte te maken voor jezelf en makkelijker hulp te aanvaarden. Je ervaart hoe je het voor jou en je gezin lichter kunt maken. Je krijgt meer begrip voor jezelf, je kind en je gezin, met ook de mooie en sterke kanten.

Kortom: de middag levert je inspiratie en energie, waarmee jij de dagelijkse realiteit beter aan kan en misschien zelfs een positieve draai kan geven!

Kijk hier eens voor informatie over de Ouder-STEUN-Avond en Middag en hoe jij je kan aanmelden.
Wil je meer informatie, nader kennismaken met mij of de mogelijkheden voor individuele coaching bespreken? Neem dan contact via mijn website: https://judithdayalacoaching.nl/ of via e-mail: judithdayala@gmail.com

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!