Het is nooit te laat om te leren mediteren! Meditatie brengt je in contact met wie je werkelijk bent. Het geeft je de ruimte. Meditatie leert je dat je niet je gedachten bent maar iets veel diepers. Meditatie opent je hart en helpt je om geen speelbal van je gedachten te zijn maar ze gade te slaan en toe te laten of niet.

Wat is meditatie precies?

Meditatie is universeel en wijds en tegelijkertijd een hoogst persoonlijke ervaring. Iedereen mediteert op zijn of haar eigen manier. Eigenlijk kun je strikt gesproken dus niet van een ander leren mediteren. Maar door samen met anderen meditatieoefeningen te doen kun je wel een openheid en gemoedstoestand in jezelf creëren die het mogelijk maakt dat je eigen meditatie vanuit het diepste van je wezen naar voren komt. Meditatie maakt je vervolgens bewust van een bron van rust en liefde in jezelf waar je altijd uit kunt putten.

Nieuwsgierig geworden? Het het Sri Chinmoy Meditatiecentrum Den Haag geeft al meer dan 20 jaar gratis meditatiecursussen. Vanaf begin maart start er weer een nieuwe serie gratis meditatiecursussen in ons yoga- en meditatiecentrum Madal Bal-De Ruimte. De meditatiecursussen vinden zowel in het Engels als in het Nederlands plaats. Mocht je belangstelling hebben dan kun je  op maandag 5 maart van 20:00 tot 21:30 langskomen bij de introductie avond, waarbij je tevens kunt genieten van een prachtig meditatie concert.

Introductie avond met meditatie concert – Maandag 5 maart 20:00-21:30h

Meditatiecursussen (Engels) – Maandag 12/19/26 maart 20:00-21:30h

Meditatiecursussen (Nederlands) – Vrijdag 9/16/30 maart 17:00-18:30h

Direct opgeven? Dat kan!

Geef je hier op als je uitgenodigd wilt worden voor deze gratis meditatiecursussen. We doen dat expres niet per email, omdat we graag de persoonlijke contacten tussen mensen levend houden. Als je je contactgegevens achterlaat krijg je van ons een telefoontje of een flyer per post.

Kijk voor meer informatie ook op:
www.meditatiedenhaag.com
www.srichinmoy.org

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!