Door Rowie

Zoals jullie inmiddels al opgemerkt hebben is De Ruimte overgenomen door biologische supermarkt Madal Bal. Voor ons, als Madal Bal, is het daarom erg belangrijk om een goed beeld te krijgen van alle activiteiten in De Ruimte. Dit doen we onder andere door kennis te maken met therapeuten en cursisten, maar ook door kennis te maken met de cursussen die zij geven. Het zelf volgen van diverse cursussen die wij in De Ruimte aanbieden is daarbij erg van belang. Ik, Rowie (stagaire bij Madal Bal), was de gelukkige om een groot gedeelte van de cursussen, die wij in De Ruimte aanbieden, te volgen. En ja, dat zijn er nogal wat! Zo bieden wij onder andere diverse soorten yoga aan zoals; Dru-yoga, Hatha-yoga en Classical Power Yoga. Daarnaast zijn er ook genoeg andere activiteiten zoals; coaching, hypno-birthing, dans-en-bewegingstherapie, taalles, Zhineng Qinong, meditatie-massage(ont-moet-en).

Nu is het in één blog onmogelijk om alle lessen uitgebreid te beschrijven , want op deze manier zou ik de therapeuten te korte doen. Maar ik kan u verzekeren dat alle cursussen op zichzelf de moeite waard zijn om eens een kijkje te gaan nemen. Iedere therapeute geeft haar cursus namelijk met veel enthousiasme en overtuiging! Daarnaast  vertellen zij allen met pure passie over hun vak, ongeacht welke cursus, welke leeftijd en hoeveel ervaring.

Nu het onderwerp ervaring toch is aangestipt, lijkt het me interessant om te vertellen over de Classical Power Yoga lessen van Willeke van Boekel. Willeke heeft namelijk bijna meer yoga-ervaring dan het aantal jaren dat ik op deze wereld ben, meer dan 20 jaar! Deze hoeveelheid ervaring weerhoudt haar er niet van om nog steeds ieder jaar bij te leren. Ieder jaar volgt zij trainingen en masterclasses om over nieuwe stromingen en yoga-technieken te leren en deze toe te passen in haar yogalessen.

Deze bijscholing was zeker te merken in haar lessen. Hoewel ik al enige yoga ervaring heb, heeft Willeke mij toch verbaast met nieuwe en uitdagende oefeningen! Maar beginners zijn natuurlijk ook van harte welkom en kunnen goede begeleiding van haar en de andere cursisten verwachten (sommige oefeningen doen de cursisten in tweetallen!).

Eigenlijk geven de lessen van Willeke een goede samenvatting van hoe de therapeuten in De Ruimte te werken gaan. Een combinatie van ervaring en een voortdurende opname van nieuwe vakkennis zijn een goede basis voor perfecte persoonlijke begeleiding en het daarnaast zorgt hun enthousiasme en passie voor een fijne en ontspannen sfeer.

Zelf ook een proef les proberen of een afspraak maken bij een van onze therapeuten? Dit kan!       Klik dan bovenaan op het kopje ‘Therapeuten’ en bekijk ons aanbod!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!