Zoals u misschien al wist is De Ruimte overgenomen door Madal Bal. Wellicht kent u ons wel; we hebben een biologische supermarkt op de Denneweg in Den Haag. In onze winkel verkopen wij enkel vegetarische producten, maar wij zijn onszelf ervan bewust dat het ook allerlei gezondheids-en milieuvoordelen heeft om zelfs veganistisch te eten. Daarom organiseren wij nu de Madal Bal Vegan Night!

Ben je geïnteresseerd in plantaardige voeding of vegan lifestyle? Of wil je weten wat je zou kunnen doen om iets bij te dragen aan je eigen gezondheid en die van Moeder Aarde? Dan is deze avond iets voor jou!

Misschien heb je de afgelopen tijd één van onze blogs of posts gezien. We wilden jou inspireren met onze recepten, blogs, product reviews en overheerlijke maaltijden. Maar we zijn ook benieuwd naar jouw verhalen en ervaringen. Wij zouden het super leuk vinden om samen te komen eind november ter gelegenheid van de World Vegan Month. Om die reden organiseren wij zaterdag 25 november van 19:00 tot 21:30 een veganistische avond: Madal Bal Vegan Night! De avond zal plaatsvinden bij ons nieuwe yoga- en meditatiecentrum: ‘Madal Bal De Ruimte’.

Tijdens deze avond zullen we gezamenlijk de documentaire Live and Let Live, van Marc Pierschel, kijken; een eigentijdse en informatieve documentaire over bijzondere ervaringen van mensen die overschakelden op een veganistische lifestyle. (De documentaire is Engels en Duits gesproken, met Engelse ondertiteling).

We hebben deze avond een bijzondere gastspreker: Maarten Klatte. Maarten Klatte is één van de meest gerenommeerde natuurartsen van Nederland. In zijn praktijk ‘Moeiteloos Gezond’ combineert hij al jarenlang de nieuwste onderzoeksmethoden met nutritionele geneeskunde en nieuwe oplossingen voor het loslaten van stress. Maarten zal tijdens de Vegan Night een college verzorgen over de gezondheidsaspecten van veganistische voeding.

Heb je zin in een inspirerende avond!? Kom dan gezellig langs in de winkel om je aan te melden of stuur een e-mail naar: healthcentre@madalbalshop.com met als onderwerp “Madal Bal Vegan Night” en vermeld in de e-mail je naam en met hoeveel je komt. Natuurlijk zal de avond ook voorzien zijn van heerlijke zelfgemaakte veganistische hapjes!

De kosten zijn €5,- inclusief hapjes en drankjes. Graag contant geld meenemen.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!