– motto van Sibylle Leder (therapeute voor lichaamsgerichte psychotherapie). 

Het werken met het lichaam als ingang inspireert mij iedere keer op nieuw en vervult mij met enorme levensvreugde. Zowel in het individueel begeleiden als ook in groepswerk mag ik getuigen zijn van “lichamelijke intelligentie”, waarmee mensen in contact komen via het waarnemen van hun lijf, geest en gevoel.

Ik ondersteun mensen om zichzelf beter te leren kennen en te leven vanuit hun eigen ervaringen. Oefeningen en technieken zijn erop gericht om meer beweging, adem en ontspanning in gebieden te ontwikkelen die eerder gespannen en (door overlevingsstrategieën) geblokkeerd waren. Ik mag mensen gidsen tot meer autonomie, vitaliteit en levendigheid.

Ben je geïnteresseerd om kennis te maken dan kan je ook deelnemen aan de gratis open les van de cursus Emotioneel lichaamwerk en beweging op donderdagavond 8 maart.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!