shivaDe dans van de God Shiva is een mooi symbool voor onze eigen levensdans. De veranderingen in ons leven gaan vaak gepaard met stress en spanning. Voor een rustmoment en om tot een nieuwe, uitgebalanceerde levenshouding te komen, is yoga een goede methode. Zo was het ruim 35 jaar geleden ook in mijn geval, toen ik in aanraking kwam met de hatha yoga. Ik merkte al snel wat een positief effect de oefeningen, verricht met aandacht en een goede ademtechniek, op mijn geest en lichaam hadden. Een paar jaar later volgde ik de opleiding tot hatha yoga docente.

Mijn lessen worden zorgvuldig opgebouwd, waarbij de eigen grenzen van alle cursisten worden gerespecteerd. Iedereen kan dus meedoen.

De lessen worden gegeven in een goed geventileerde zaal en met voldoende afstand tussen de cursisten.

Meer over mijn lessen vind je op de site www.yoga-denhaag.com en op de site www.deruimtedenhaag.nl van De Ruimte.

U vindt De Ruimte in de Witte de Withstraat 27 in Den Haag (Zeeheldenkwartier).

De laatste jaren heb ik me ook verdiept in Yoga Nidra, die soms slapeloze slaap wordt genoemd. Ik noem het een meditatievorm waarin je een diepe ontspanning ervaart. Regelmatig geef ik in De Ruimte sessies in Yoga Nidra.

Meer weten? Stuur dan een mail of bel:

olga@yoga-denhaag.com; tel. 0615307173.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!