Yoga Nidra

Vanaf vrijdag 26 januari geeft Olga Marschal Yoga Nidra. Yoga Nidra is een krachtige techniek ,die soms de ‘Slapeloze Slaap’ wordt genoemd of ‘diepe ontspanning’. Het woord Nidra betekent slaap en slaap is één van de basis energiegolven in de Yoga leer beschreven door Patañjali.

Tijdens de sessies worden de zintuigen eerst geactiveerd, maar daarna keren zij allen naar binnen (behalve het gehoor). Je intuïtie centrum, het derde oog staat centraal tijdens de Yoga Nidra. Je verkeert op de grens tussen slapen en waken. In deze grenstoestand kom je in contact met je onderbewuste en onbewuste.

Tijdens de sessies zeg je Sankalpa. Dit is een besluit; een wens van niet materiële aard. Omdat je ego op de achtergrond is, komt je Sankalpa in vervulling.

Yoga Nidra wordt in principe één keer in 6 weken in De Ruimte gegeven. Aanmelden: olga@yoga-denhaag.com of via tel. 06-15307173

De kosten zijn €8 per les.

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Door dit formulier in te dienen, erkent u dat de informatie die u verstrekt, voor verwerking zal worden overgedragen aan MailChimp.

Je bent met succes geabonneerd!