Wabke Bouman

Zhineng Qigong

Het beoefenen van levenskracht (qi) voor optimale gezondheid en wijsheid. Dat is Zhineng Qigong. Een gezondheidsleer uit China die wel wat weg heeft van Tai Chi. En soms wordt aangeduid als ‘Chinese Yoga’.

We werken met meditatieve beweging, visualisatie en ontspanning. Wanneer het lichaam tot rust komt, kan de qi (energie, levenskracht) vanzelf al beter stromen. Dit ondersteunen we met rustige bewegingen die richting geven aan de qi. Maar ook gebruiken we de geestkracht om de informatie die in de qi besloten ligt te sturen. Zodat je alle niveaus van bewustzijn in gaat zetten voor jouw gezondheid en vitaliteit.

Deelnemers ervaren de lessen vaak als ontspannend en ‘weer even opladen’. Degenen die er ook thuis mee werken, merken verlichting van lichamelijke ongemakken.


Voor wie?

De lessen Zhineng Qigong zijn geschikt voor iedereen die meer ontspanning en vitaliteit wil ervaren. Hierbij is met name ook ruimte voor mensen die Zhineng Qigong in willen zetten als ondersteuning van revalidatie, vitaal ouder worden en het verbeteren van de gezondheid.


Wie is Wabke?

Mijn naam is Wabke. Na een studie beleidswetenschappen, nam mijn leven een andere wending dan beoogd. Sinds 2002 heb ik mijn leven volledig toegewijd aan de beoefening van healing, meditatie en mystiek. Jarenlang woonde en werkte ik in een healingcentrum.

Alhoewel Qigong al lange tijd mijn interesse had, kreeg het me werkelijk te pakken toen Zhineng Qigong op mijn pad kwam. Deze beoefening maakt bewustwording heel concreet en down to earth.

Door te werken met lichaam, energie en informatie, verschuift er iets van binnenuit wat ruimte en energie geeft en het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest aanspreekt. Ik ontmoet je graag om deze ervaring te delen.


Oorsprong van Zhineng Qigong – Medicineless Hospital

Zhineng Qigong is in de jaren ’70 en ’80 ontwikkeld door dr. Pang Ming. Hij combineerde de eeuwenoude vorm en theorie van Qigong met de inzichten van Westerse wetenschap.

In de jaren ’80 en ’90 ontstond in China een ‘medicineless hospital’. Een plek waar duizenden mensen healing vonden van ongeneeslijke ziekten. Het enige wat zij daar deden was de beoefening en bestudering van Zhineng Qigong.


Reacties van deelnemers:

Wabke’s lessen bieden warmte, rust en heling. Haar kalme stem brengt je in meditatieve staat, en haar kennis geeft je een stevig fundament voor de oefeningen. Ook is het groepscontact fijn, waarbij er altijd ruimte is om ervaringen uit te wisselen. Een aanrader voor iedereen die de verbinding met zichzelf en het universum wil versterken. 

– Nora


Lesrooster

Woensdag en vrijdag van  10.30 – 12.30

Prijzen

Losse les: 10 euro

Prijs per maand bij 1x les per week: 35 euro

Prijs per maand bij 2x les per week: 50 euro


Informatie

www.qigongles.nl

of bel Wabke: 06 21 201 291


Neem contact op met Wabke

Neem contact op met Wabke

februari 2019

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
  • Zhineng qigong
5
6
  • Zhineng Qigong
7
8
9
10
11
  • Zhineng qigong
12
13
  • Zhineng Qigong
14
15
16
17
18
  • Zhineng qigong
19
20
  • Zhineng Qigong
21
22
23
24
25
  • Zhineng qigong
26
27
  • Zhineng Qigong
28

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Door dit formulier in te dienen, erkent u dat de informatie die u verstrekt, voor verwerking zal worden overgedragen aan MailChimp.

Je bent met succes geabonneerd!