Remko de Haas & Sibylle Leder

Ontmoeten -Verbinden -Verdiepen

Workshop voor Emotioneel Lichaamswerk en beweging

Je wilt meer plezier, ontspanning en levendigheid om gelukkiger in het leven te staan.

Wij nodigen je uit om op een ervaringsgerichte manier je lijf wakker te maken en de energie te laten stromen. Deze cursus helpt je om inzicht te krijgen in wat je weerhoudt om vol en vitaal in het leven te staan. Vanuit deze bewustwording krijg je zicht op jouw kwaliteiten, durf je je levendigheid meer te leven en zal je in contact met andere mensen meer plezier en ontspanning ervaren.

Wij maken samen een kleurrijke reis en gebruiken elementen uit  ademwerk, bio energetica, mindfulness en spel.


De Trainers

Sibylle Leder is een bevlogen lichaamsgerichte therapeut, zangdocent en koordirigent. Naast muziek  (-theater)projecten  geeft zij onder andere trainingen voor lijfwerk en stemexpressie.

 

 

 

Remko de Haas is bezig zijn opleiding lichaamsgerichte psychotherapie af te ronden. Hij is ook zeer geïnteresseerd in oosterse benaderingen en beoefent onder andere ook Qi Gong. Remko: “Ik vind de wijsheid die in het lichaam aanwezig is bewonderenswaardig en vervullend om meer (lichaams)bewustzijn te krijgen”.

 

 

Voor vragen, nadere informatie en aanmelden:

Remko de Haas: tel. 06.26.33.22.69   Email: remkodehaas@yahoo.com

Sibylle Leder:  tel. 06.424.08.505   Email: sibleder@gmail.com


Neem contact op met Remko en Sibylle

Neem contact op met Remko en Sibylle

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Door dit formulier in te dienen, erkent u dat de informatie die u verstrekt, voor verwerking zal worden overgedragen aan MailChimp.

Je bent met succes geabonneerd!