Ouder-STEUN-Avonden

Door Judith Dayala

Op 24 januari en 15 februari 2019 start Judith Dayala met de Ouder-STEUN-Avond bij De Ruimte in Den Haag. Bedoeld voor ouders van kinderen met sociaal-emotionele en leer-en gedragsproblemen. Kampt je kind met bijvoorbeeld angsten, depressie, burn-out, symptomen van adhd, of autisme, dan zorgt dat vaak voor een bijna dagelijkse worsteling, ook voor jou als ouder. HERKEN JIJ DIT? Neem dan deel aan een Ouder-STEUN-Avond, voor een broodnodige steun in de rug.

Door alle aandacht, liefde en energie die jij aan je kind geeft blijft er vaak weinig ruimte over om zelf op te laden, afstand te nemen van de situatie en stil te staan bij wat voor jouzelf nog meer belangrijk is. Maar je bent meer dan een ouder en verdient zelf ook aandacht! En als je goed voor jezelf zorgt kun je de situatie beter aan en kan jij je kind ook beter helpen.

Als jij nu denkt: “Makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat dan?” Dan is een Ouder-STEUN-Avond een mooie gelegenheid om te horen hoe andere ouders, in een vergelijkbare situatie, daarmee omgaan. Waar lopen zij tegenaan en welke oplossingen hebben zij? Hoe helpen zij hun kind.? Hoe laden zij hun eigen energie weer op en maken ze ruimte voor hun eigen verlangens?

De ouder-STEUN-avond

Tijdens zo’n avond sta je als OUDER CENTRAAL! Samen met de andere ouders en Judith ga je in gesprek en doe je mee aan interactieve oefeningen. Dit levert je inzicht in wat je als ouder nodig hebt om de situatie aan te kunnen en vooruit te helpen. Je ontdekt manieren om meer ruimte te maken voor jezelf en makkelijker hulp te aanvaarden. Zo ervaar je hoe je het voor jou en je gezin lichter kunt maken. Je krijgt meer begrip voor jezelf, je kind en je gezin, met ook de mooie en sterke kanten.

Kortom: de avond levert je inspiratie en energie, waarmee jij de dagelijkse realiteit beter aan kan en misschien zelfs een positieve draai kan geven!

Kijk hier eens voor informatie over de Ouder-STEUN-Avonden en hoe jij je kan aanmelden.
Wil je meer informatie, nader kennismaken met mij of de mogelijkheden voor individuele coaching bespreken? Stuur dan een mail: judithdayala@gmail.com, vermeld je telefoonnummer als je door mij gebeld wil worden.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Door dit formulier in te dienen, erkent u dat de informatie die u verstrekt, voor verwerking zal worden overgedragen aan MailChimp.

Je bent met succes geabonneerd!