Kitty Veldhuis

Maha Motion

You Move, You Matter!

‘Maha’ is Sanskriet voor ‘groots, daadkrachtig, machtig.’
Maha Motion biedt therapie en activiteiten waarin gebruikt wordt gemaakt van de kracht van beweging en dans, zoals in dans- en bewegingstherapie.

Therapeute Kitty Veldhuis gaat ervan uit dat klachten terug te zien zijn in het lichaam en in de beweging; “Er is een relatie tussen de beweging en het gevoel; tussen het lichaam en het innerlijk. Beide beïnvloeden elkaar wederzijds.”

Daarom is niet de taal, maar het lichaam het therapeutisch middel. En dat werkt!

Dans- en bewegingstherapie is een krachtige, ervaringsgerichte therapie waarin je jouw gevoelens, gedrag en denkwijzen kunt verwerken, uitwerken en onderzoeken. In de behandeling staan het doen en ervaren via het lichaam en de beweging centraal.
Nieuwe ervaringen kunnen in het lichaam beklijven en zodoende effect hebben in het dagelijks leven.

Maha Motion biedt therapie en coaching aan kind & gezin, jongeren en volwassenen. Ook ouder-kind therapie is een mogelijkheid! Ervaring in dans is niet nodig.

Meer informatie vind je op www.mahamotion.com, of neem vrijblijvend contact op via move@mahamotion.com


Neem contact op met Kitty

Neem contact op met Kitty

december 2018

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Door dit formulier in te dienen, erkent u dat de informatie die u verstrekt, voor verwerking zal worden overgedragen aan MailChimp.

Je bent met succes geabonneerd!