Edith Mosch

Ont-moet-en

Tijdens de groepsavonden zullen we ons voornamelijk bezighouden met ontspannen en masseren, maar dan op een speciale manier. Je zou het masseren ‘meditatie-massage’ kunnen noemen.

Deze groep is géén cursus. Het is niet de bedoeling je van nog meer informatie te voorzien dan je al in je hoofd meedraagt. Het is ook geen massage-cursus. Deze groep is géén therapiegroep. We zullen ons niet bezighouden met je trauma’s, met alles wat je in het verleden opgelopen hebt.

De groep wil je een veilige omgeving bieden, waarin een intense ontmoeting met de andere deelnemers ontstaat, waarin je je bewust kan worden dat er in jou, naast je onzekerheden, je angsten en je oordelen, een innerlijke kern of kracht is waarop je met steeds grotere zekerheid kan gaan vertrouwen. Weg van je opvoeding, normen, gedragsregels, ego, naar wie je werkelijk bent, naar je liefde. Bewust worden van je eigen gevoel, je eigen lichaam, je gedachten. Ontdekken dat bewustzijn iets is.

Dit is een groep voor mensen die rondlopen met vragen zoals:

  • Hoe word ik gelukkig?
  • Hoe kunnen we het leven aangenamer, plezieriger, meer leefbaar maken voor onszelf?
  • Wat is de zin van mijn bestaan?

Ont – moet – en = niets moet, al het moeten laten vallen en tegelijk niet alleen zijn.


Neem contact op met Edith

Neem contact op met Edith

februari 2019

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
  • Ont-moet-en vervolggroep
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
  • Ont-moet-en vervolggroep
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Door dit formulier in te dienen, erkent u dat de informatie die u verstrekt, voor verwerking zal worden overgedragen aan MailChimp.

Je bent met succes geabonneerd!