Psychosociale begeleiding & coachingstrajecten

Maureen Davis (1949) is counselor & coach en auteur van het boek Schatgraven in de kelder van tante D., zoektocht naar de onbekende biologische ouder. 

Cum laude (8,7) afgestudeerd aan de Academie Integrale Menswetenschappen SPSO in Utrecht (thans Huis ter Heide), afstudeerrichting Psychologie (destijds een vierjarige hbo-opleiding, thans drie jaar).   

Maureen Davis heeft zich – naast reguliere psychosociale begeleiding en coaching – gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die (identiteits)problemen ervaren omdat zij hun biologische ouder(s) niet kennen. Zij begeleidt hen bij de gevoelde onzekerheden en belemmeringen en bij de beslissing al dan niet te gaan zoeken naar de ouder(s), alsook bij de zoektocht zelf. Het gaat hierbij om (inmiddels volwassen) donorkinderen, adoptiekinderen, afstandskinderen en vondelingen. Ook de ouders van deze kinderen kunnen begeleid worden. Wanneer de kans op het vinden van biologische ouders nagenoeg is uitgesloten, is de begeleiding gericht op aanvaarden daarvan en op het zoeken naar een eigen identiteit en innerlijke kracht. Ook begeleidt zij ouders (en hun kinderen) bij het onthullen van een geheimgehouden donorconceptie.

Specialisaties

  • afstammings- en identiteitsvragen (donorkinderen, adoptiekinderen, afstandskinderen en hun ouders)
  • begeleiding zoektocht naar biologische ouders
  • begeleiding van ouders en (volwassen) kinderen in het proces van onthulling van een donorgehei
  • persoonlijke ontwikkeling (hervinden en versterken zelfbeeld, zelfrespect, zelfvertrouwen, onafhankelijkheid en autonomie)
  • rouw- en verliesverwerking

Doel van de begeleiding is (door middel van de integrale werkvormen) bewustwording van de knelpunten en belemmeringen tot stand te brengen. Die bewustwording verschaft de cliënt inzicht en uitzicht. Vandaaruit kan de cliënt zelf actief stappen (leren) zetten om de regie over zijn of haar leven (weer) in eigen hand te nemen.

 

Meer informatie en tarieven

0619 387 939

maureen-davis@outlook.com

www.maureendavis.nl

Parkeren

In de Witte de Withstraat en omgeving geldt betaald parkeren (€ 1,85 per uur).

Openbaar Vervoer

De Ruimte is goed bereikbaar (3 minuten loopafstand) met tramlijn 16, die rijdt via treinstation Den Haag CS en Den Haag HS. Uitstaphalte is Elandstraat.

Randstadrail 3 rijdt vanaf Zoetermeer Centrum West, via Den Haag CS naar Loosduinen. Uitstappen bij de halte Elandstraat. Vanaf deze halte is het 3 minuten lopen.

Neem contact op met Maureen

Privacy notice

7 + 1 =

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!