Ouder-STEUN-Avond of Middag

Inspiratie en energie voor ouders van kinderen met sociaal-emotionele en leer- en gedragsproblemen 

Ben jij ouder of verzorger van een zoon of dochter die het leven niet altijd gemakkelijk vindt? Kampt je kind bijvoorbeeld met angsten, depressie, burn-out, symptomen van adhd of autisme? Dat zorgt vaak voor een (dagelijkse) worsteling, ook voor jou als ouder, en kan een groot deel van het leven van je gezin overschaduwen. Verdriet, woede, machteloosheid, uitputting, schuldgevoelens… Pittige woorden maar waarschijnlijk wel herkenbaar. 

Ruimte voor jezelf

Door alle aandacht, liefde en energie die jij aan je kind geeft blijft er vaak weinig ruimte over om zelf op te laden, afstand te nemen van de situatie en stil te staan bij wat voor jouzelf nog meer belangrijk is. Je bent meer dan een ouder en verdient ook aandacht!
En als je goed voor jezelf zorgt kun je de situatie beter aan en kan jij je kind ook beter helpen.

Hoe dan? 

Daarvoor zijn de Ouder-STEUN-Avonden of Middagen bedoeld.  Horen hoe andere ouders omgaan met de situatie. Waar lopen zij tegenaan en welke oplossingen zij hebben zij? Hoe helpen zij hun kind.? Hoe laden zij hun eigen energie weer op en maken ze ruimte voor hun eigen verlangens?  

Contact met andere ouders in een vergelijkbare situatie kan een enorme steun kan zijn. Zonder schaamte je verhaal vertellen. Een begripvol luisterend oor. Hardop je frustraties uitspreken. Je blijdschap delen als je kind vooruit gaat. Vertellen over je geslaagde gesprek op school… Een welkome aanvulling op de hulp van familie, vrienden en professionals.

Ouders centraal

Tijdens een Ouder-STEUN-Avond of Middag sta je als ouder centraal! De deelnemers gaan met elkaar in gesprek en doen samen met Judith interactieve oefeningen. Dit levert je inzicht in wat je als ouder nodig hebt om de situatie aan te kunnen en vooruit te helpen. Je ontdekt manieren om meer ruimte te maken voor jezelf en makkelijker hulp te aanvaarden. Daarnaast ervaar je hoe het voor jou en je gezin lichter kunt maken. Je krijgt meer begrip voor jezelf, je kind en je gezin, met ook de mooie en sterke kanten. 

De avond of middag levert je inspiratie en energie, waarmee jij de dagelijkse realiteit beter aan kan en misschien zelfs een positieve draai kan geven! 

Contact 

Wil je meer weten over de deze activiteit of de andere activiteiten die ik aanbied voor ouders, zoals individuele coaching, koffiedates of een inloopochtend? Kijk dan op mijn website https://judithdayalacoaching.nl/ voor de data van de activiteiten en hoe jij je kan aanmelden. Of neem contact met mij op via e-mail: judithdayala@gmail.com

Judith Dayala Coaching & Advies

Ik ben een professionele coach met ruim 30 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van volwassenen, zowel individueel als in groepen. Die ervaring heb ik opgedaan in diverse rollen, werksituaties en functies. Mijn relevante opleidingen zijn o.a. onderwijspsychologie-ADHD-coach, systemisch werken (opstellingen), NLP, methoden voor communicatie, gespreksvoering en omgaan met veranderingen.

Tevens ben ik ervaringsdeskundige, als moeder van twee kinderen van 18 en 21, die het leven vaak ingewikkeld vinden en in ons gezin al sinds de basisschool de nodige zorgen en strijd met zich meebrengen. Ik heb de waarde van lotgenotencontact ontdekt, ervaringen delen met ouders die vaak precies weten wat je meemaakt. De Ouders-STEUN-Avond of Middag biedt dat lotgenotencontact, en meer…

Ik zet mijn ervaring graag in om andere ouders een hart onder de riem te steken! Coachen en begeleiden doe ik met rust aandacht, een goed luisterend oor, inlevingsvermogen, energie en enthousiasme. Een flinke dosis humor op zijn tijd vind ik ook belangrijk. Samen ontdekken we wat jij wil bereiken, voor jezelf, je gezin en je kind. We kijken ook naar wat er nu is, wat wil je vasthouden of juist loslaten. We onderzoeken jouw keuzes en mogelijkheden voor verandering en hoe je jouw kracht en die van je omgeving daarbij kan inzetten. Om dit te bereiken gaan we in gesprek en kunnen we gebruik maken van verschillende oefeningen.

Praktische informatie Ouder-STEUN-Avonden of Middagen en andere activiteiten van Judith Dalaya voor ouders

Kijk voor actuele data en informatie op de website: https://judithdayalacoaching.nl/  facebook: https://bit.ly/JDCoachingAdvies of informeer via e-mail: judithdayala@gmail.com

Neem contact op met Judith

Privacy notice

4 + 5 =

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!