Zit je vast? Breng weer beweging in je leven met coaching!

Als je coaching overweegt bevind je je meestal in een moeizame of pijnlijke situatie. Iets wil je doorbreken, veranderen, realiseren.

Maar hoe?

Is er een omgeving (bijv. baan of relatie) die jou niet meer past? Speelt er iets binnen de familie waar je je opnieuw toe wilt verhouden? Past jouw eigen gedrag je niet meer maar weet je niet hoe ander gedrag te ontwikkelen? Ben je bang om afscheid te nemen van een comfortabele, veilige wereld die je niet meer past?

Dergelijke vragen spelen bij velen vroeg of laat in het leven. Soms kondigen ze overgangsfasen aan. Soms juist een herwaardering van wat je al hebt of bent. Het kan moeilijk zijn om weer te gaan voelen of je wel daar bent waar je wilt zijn. Of je wel leeft in lijn met wie je echt bent.

Coaching kan daarbij helpen. Samen gaan we de patronen ontdekken waar jij in vast zit. We brengen helderheid in de wirwar van emoties en helpen jou weer helder kijken naar jouw eigen behoeften en kwaliteiten.

Soms kijken we naar het verleden om inzicht te krijgen hoe je bent gekomen waar je nu staat. Maar nog vaker kijken we naar wie jij bent in het hier en nu en waar je naartoe wilt. Essentieel is dat je tussen de sessies door zelf aan de slag gaat met oefeningen en reflecties en dat je nieuwe stappen gaat zetten. Want groeien doe je alleen door wat je leert tijdens de sessies te integreren in je dagelijks leven.

Meer weten? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hier en nu

Mijn naam is Juanita Diemel, geboren in 1976. Ik heb een opleiding gevolgd en succesvol afgerond aan de Academie voor Counseling en Coaching. Dit bijzondere en intieme vak heb ik gekozen omdat ik het een voorrecht vind om het groeiproces van anderen te stimuleren en ondersteunen. Ik kan mij geen mooier en zinvoller werk voorstellen!

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk voor psychosociale hulp: Hier en Nu (KvK 73176249). Naast algemene coaching ontwikkel ik een aanbod voor partners van mensen met suïcidale gedachten en/of suïcidaal gedrag. De focus ligt daarbij op lotgenotencontact, omgaan met emoties, grenzen bewaken, communicatie met je partner en zelfzorg.

Links

Bekijk mijn filmpjes over coaching hier: video

Bekijk mijn LinkedIn profiel hier: Profiel

Neem contact op met Juanita

Privacy notice

13 + 7 =

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!