In flow met je lichaam door Verbonden-Ademen

Verbonden-ademen kan diep verrijkend zijn. Door verbonden-ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in je natuurlijke stroom van levensenergie. Dit effect wordt nauwelijks bereikt met coaching of een gewone therapeutische sessie. Daarnaast is het een ervaring die je rechtstreeks bij je eigen heelheid kan brengen. Een dergelijke ervaring maakt de herinnering in je wakker wie je nog meer bent dan alleen je kwaliteiten, overtuigingen, patronen, fysieke klachten, kortom je eigen ontwikkelingsgeschiedenis. Het is een ervaring ver voorbij ego.

Ademhalen is heel gewoon. Iedereen doet het continu, zonder erbij na te denken. Daarom staan we er niet zo bij stil hoe belangrijk ademhaling is. Zonder adem kunnen we niet leven. We realiseren ons maar weinig dat de adem ook het voertuig is van bewustzijn en dat we met onze ademhaling blokkades in denken, voelen en gedrag kunnen oplossen.

De meeste mensen hebben een oppervlakkige ademhaling en daardoor minder zuurstof tot hun beschikking. Dit kan vermoeidheid, ziektes en stress veroorzaken. Ook als we iets eng vinden of we schrikken, houden we onze adem in, wat veel vitale energie kost. We voelen niet meer goed en onderdrukken onze emoties. Houd dit aan, dan ontstaan er fysieke blokkades in de vitale energiestroom. Onze ademhaling is dus een goede graadmeter voor fysieke en energetische blokkades in het lichaam.

Met bewust en verbonden-ademen ga je voorbij aan de ideeën, aannames en overtuigingen van wie je bent. Omdat je geen verhalen vertelt of de achtergrond van je vraag erbij haalt, is de informatie die je meekrijgt in het verbonden-ademen vaak bijzonder en treffend. Mensen die ademwerk doen vertellen over het ervaren van energie, licht, kleur en beelden. In ademflow zijn geeft antwoorden op vragen die spelen, geeft inzicht vanuit intenties die je meeneemt en herstelt het contact met je hart, je buik en bekkengebied.

Op donderdag 21 juni a.s. geven wij ’s avonds een verbonden-ademsessie in Den Haag. Het zit momenteel helemaal vol! Binnenkort komen wij met nieuwe data voor in het najaar. Heb je interesse of wil je op de hoogte worden gehouden, stuur dan een mail naar info@dsac.nl   / info@elenchis.nl. Voor vragen zijn we bereikbaar op 06 24 98 12 48 en 06 51 53 30 01.

Parkeren

Vanaf 18 uur kan je in de Witte de Withstraat alleen betaald parkeren. In de Elandstraat bevindt zich een Albert Heijn op 5 minuten loopafstand. Daar kun je de eerste 2 uur gratis parkeren. Parkeergarage Zeeheld in de Prins Hendrikstraat 57-59 ligt ook op 5 minuten loopafstand en hanteert een tarief van € 1,20 per uur met een maximum van € 10 per dag. Voor meer parkeerinfo ga naar de website.

Openbaar Vervoer

De Ruimte is goed bereikbaar (3 minuten loopafstand) met tramlijn 16, die rijdt via treinstation Den Haag CS en Den Haag HS. Uitstaphalte is Elandstraat.

Randstadrail 3 rijdt vanaf Zoetermeer Centrum West, via Den Haag CS naar Loosduinen. Uitstappen bij de halte Elandstraat. Vanaf deze halte is het 3 minuten lopen.

Begeleiders

Daphne Smit (www.dsac.nl) en Erica Rijnsburger (www.elenchis.nl) zijn beiden zelfstandig coach, begeleider en opleider op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Sinds 2011 geven zij samen meerdaagse retraites met thema’s als Stilte en omgaan met de Inner Critic. Verbonden-ademen vormt hierbij een magische poort voor inzicht en antwoorden. Het brengt mensen uit het hoofd en in het hart, de plek waar liefdevolle inzichten en treffende antwoorden huizen.

Daphne en Erica delen een diepgaande tantrische basis vanuit hun trainingen bij het Centrum voor Tantra en bij andere leraren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en non-dualiteit. De kern van hun werk ligt op het vergroten van gewaarzijn en minder op het sleutelen aan de persoonlijkheid zelf.

Cursusinformatie:

Wanneer:

Donderdag 21 juni 2018 van 19.45 – 22.00 uur (VOL)

Donderdag 20 september 2018 van 19.45 – 22.00 uur (Nieuw!)

Donderdag 11 oktober 2018 van 19.45 – 22.00 uur (Nieuw!)

Donderdag 1 november 2018 van 19.45 – 22.00 uur (Nieuw!)

Donderdag 29 november 2018 van 19.45 – 22.00 uur (Nieuw!)

Kosten:

€ 49,50 incl. BTW

 

Vragen, nadere informatie en aanmelden:

Daphne smit: Tel. 06 24 98 12 48  Email: info@dsac.nl

Erica Rijnsbruger: Tel. 06 51 53 30 01 Email: info@elenchis.nl

Neem contact op met Daphne en Erica

Privacy notice

7 + 14 =

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 

We houden ervan om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en activiteiten binnen Madal Bal - De Ruimte.

Je bent met succes geabonneerd!